Східними цілителями олія чорного кмину використовувалася протягом багатьох тисячоліть. У маслі чорного кмину присутні амінокислоти, фітостероли, ефірні олії, сапоніни, тимохінон, нігелон, бета-систерол. Багатий даний продукт мікроелементами та вітамінами – кальцієм, фосфором, міддю, селеном, цинком, залізом, вітамінами А, С, Е, В та багатьма іншими цінними компонентами. Кминова олія має наступну дію: •імуномодулюючу; •протизапальне; •бактерицидне; •протиалергічний; • жарознижувальне; •болезаспокійливе; • відхаркувальне; •сечогінний; •заспокійливе: •жовчогінне; •спазмолітичне. Олія чорного кмину є найпотужнішим антиоксидантом. Воно збільшує життєздатність клітин та підвищує їхню здатність до регенерації, виводить вільні радикали, продовжує молодість організму. При регулярному споживанні олія допоможе нормалізувати стан ЦНС, покращити пам'ять, дозволить легше переносити підвищені фізичні та розумові навантаження. Фасування в скляну пляшку 0,25 л з дозатором наливу Сировина Насіння чорного кмину Спосіб Отримання пресування холодним способом Спосіб Очищення фільтроване, нерафіноване ТЕРМІН Придатності І Умови Зберігання 12 місяців при температурі від 4 до 20 ° С. 0 Енергетична 0 г вуглеводи 0 г жири 92 г Склад жирних кислот: Пальмітінова 6,5-10 % Олеїнова 14,5 - 18,4% Лінолева 38,2 - 46,6% Ейкозапентаєнова 5,1 - 6,8% Пляшок у ящику 24 шт Вага ящика брутто 11,8 кг