RUS
  • ukrУкраїнська
  • rusРусский
  • enEnglish
Выбрать раздел
Киев

Агар-агар харчовий

Агар-агар харчовий
Агар-агар харчовий - фото 1
Обновлено: 15 января 2025, 10:35 ID: 15515578
Цена по запросу
на Флагма с 13 марта 2020
Отдел Продаж
отдел продаж

Описание

Агар-агар харчовий
Агар, або агар-агар, являє собою екстракт червоних водоростей, який часто використовується для стабілізації емульсій або піни, а також для загущення або гелеутворення рідин.
Агар містить два полісахариди - агарозу (агаран) і агаропектин.
Властивості Агар представлений у вигляді грубого або дрібного порошку. Він може бути слабким жовтувато-помаранчевим, від жовтувато-сірого до блідо-жовтого або безбарвним. Вологий агар твердий, в сухому вигляді - він крихкий. Агар-агар розчиняється на холоді, але розчинний в киплячій воді. При кип'ятінні агар стає рідким, а при охолодженні утворює прозору гелевидну речовину.
Температура плавлення агару становить 85-95 °C (185-203 °F), а температура гелеутворення (при охолодженні) становить 30-40 °C (86-104 °F).

Застосування
Агар - дивовижний кулінарний інгредієнт. Це згущувач для супів, фруктових консервів, морозива, соусів, десертів на основі желе, заварного крему, пудингів та інших смачних страв. Агар легко згущує більшість рідин, і гелі можуть бути від м'яких до твердих, в залежності від використовуваної кількості.
Він також відмінно підходить для утворення густої піни, особливо при використанні разом з сифоном для збивання. Якщо змішати агаровий гель, він утворює густий рідкий гель, який ідеально підходить для соусів. Він також використовується в пивоварінні як освітлювач. Одне з поширених не кулінарних застосувань агару - в наукових цілях в лабораторіях для забезпечення живильного середовища для організмів в чашці Петрі.
У невеликих кількостях цей натуральний інгредієнт додають в пластилін для маленьких дітей. Він також використовується в якості відтискного матеріалу в стоматології. Через високий вміст клітковини в агарі його також можна знайти в проносних і пригнічують апетит засобах. Зберігання Агар слід зберігати в прохолодному, сухому місці. Контейнери з цього матеріалу можуть бути небезпечними, коли вони порожні, оскільки в них залишаються залишки продукту (пил, тверді частки).

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

Агар-агар пищевой
Цена
Цена по запросу
Агар (агар-агар) представляет собой желеобразное вещество, которое извлекают из морских водорослей и перерабатывают в хлопья, порошки и листы. Он широко используется в азиатских кухнях и как безвкусный веганский заменитель желатина. Агар представляет собой смесь двух неразветвленных...
+210 объявлений
11:25
Агар-агар пищевой
Цена
Цена по запросу
Агар-агар (от малайск. agar — желе) — смесь полисахаридов агарозы и агаропектина, получаемая путём экстрагирования из красных (Phyllophora, Gracilaria, Gelidium, Ceramium и др.) и бурых водорослей, произрастающих в Чёрном море, Белом море и Тихом океане, и образующий в водных растворах плотный...
+344 объявления
10:35
Агар-агар
Цена
960 грн/кг
Компанія постійно реалізує агар-агар кваліфікації "харчовий". Фасування 25 кг, 1 кг.
+573 объявления
06:39
Показать еще
Работает на Флагма с 13 марта 2020
Отдел Продаж
отдел продаж
Смотрите еще объявления в категории Органические химические соединения, прочее
Контакты
Представитель
Отдел Продаж
Отдел продаж
Контакты
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
ХИМПРОДУКТ ТД, ООО Отдел Продаж, Отдел продаж
Агар-агар харчовий
Цена по запросу ID: 15515578
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.