Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.
Часник - це багаторічна трав'яниста рослина підродини Цибулеві.
Він відомий нам своїм специфічним смаком, який надають йому органічні сульфіди, звані тіоефіри.
Часник має антибактеріальні властивості, завдяки вмісту в ньому фітонцидів.
А наявність природних антисептиків в часнику широко застосовується в медичних цілях.
У кулінарії часник добре гармонує з м'ясними стравами (котлетами, різними рулетами, бужениною) і морепродуктами, а ось з рибними стравами його краще не поєднувати.
З його використанням можна приготувати оригінальну часникову сіль.
Вам необхідно змішати сіль з часниковим порошком в пропорції 9:1, перемішати та використовувати як смачне доповнення до ваших улюблених страв.