Гідрошприц від вітчизняного виробника.
Повністю нержавійка (Кришка, поршень, бункер, вологостійкий корпус). Легко розбирається для очистки. Є багато відгуків за 5 років виробництва. Ідеально підходить для невиликих цехів, супермаркетів.
Виробнича потужність за робочу зміну - до 700 кг ковбас.
В комплекті є три цівки, діаметри 12, 25, 35 мм. Також, ексентричне коліно для регулювання цівок по висоті. Є можливість під'єднати вакуумну станцію нашого виробництва.
Підходить для структурних ковбас з крупним куском м'яса
Керування колінною педаллю. При відпусканні - фарш різко зупиняэться завдяки декомпресії. Гарантія 1 рік від виробника.
Виробництво м. Харків, в наявності у м. Львів.
* Повністю нержавіюча сталь, - бункер, кришка, поршень. корпус
* 30л з"ємний бункер, легко миється
* електро - гідравліка(мотор-насос-гідроциліндр)
* три лейкі 12мм, 25мм, 35мм в комплекті
* доставка новою поштою від 600-1300грн.
* є послуга монтаж на вашому виробництві
* зберігає структуру фаршу, не перетирає і не милить фарш.
* різка зупинка фаршу після відпускання педалі за рахунок декомпресії, з точним регулюванням швидкості ходу поршня.
Вся гідравліка – Mozzioni. Товщина стінки бункера 3 мм нерж - для Finland, товщина кришки і поршня 25 мм Aisi 304.
Вакуум створює тільки під час поршня вниз для очищення підключеного рукава. Герметичний нерж корпус, мити можна відключивши від електроживлення на місці, миттям високого тиску. Трьохфазний мотор.
Гарантія від виробника 1 рік.
Є можливість підключити вакуумну станцію для видалення воздуху за 2 хвилини з бункера.
Продуктивність до 700 кг/зміна фаршу в оболонку.
Зручність завантаження продукції в бункер, кришка автоматично піднімається та легко відводиться
Створено для набивання ковбас; паштетів та інших фаршів в оболонку
Зберігає малюнок фаршу (можливість фасування фаршу після куттера, так і кускова перебита на Мерседесах з фракцією до 30*30мм ковбаса із збереженням малюнка); також використовується в кондитерці для наповнення пончиків, морозива, булочок, вафельних стаканчиків згущеним молоком і тд.
Вертикальний дозатор - ковбасний шприц, для наповнення в оболонку,
Вага нетто від ~120 кг
• Об'єм завантажувального бункера - 30л
• Напруга – 380 В
• Потужність – 750 Вт
• Продуктивність – 800кг/зміна
• Очищення – повністю, за 1 хвилину знімається бункер для очищення, поршень та кришка миються, не знімаючи зі шприца (через вагу) відключивши електроживлення. Зняти кришку та поршень – 1 хвилина для профілактики. Ущільнення в кришці та поршні однакові, вартість 1 шт – 220 грн
• Комплектність – 3 цівки від баранячої череви для мюнхенських ковбасок до 32 мм