Лінія копчення виробництва компанії "ФОП Малий С. С." є аналогом відомих комплексно-механізованих ліній для холодного копчення дрібної риби. 1.1. Лінія призначена для виробництва рибопродукції холодного копчення із солоного напівфабрикату дрібних видів риб переважно з тюльки, кільки, мойви та ін. (салака, корюшка, оселедець-івасі, дріб'язок III гр.). Лінія механізує процеси формування шару солоного напівфабрикату, підсушування, холодного копчення димом, приготування та зчищення диму. До складу лінії не входить обладнання для приготування солоного напівфабрикату (пристрою для розморожування та посолу риби, приготування тузлука та ін.). 1.2. Лінія застосовується на рибообробних підприємствах у зонах із помірним кліматом. 1.3. Лінія експлуатується в закритих приміщеннях із штучною вентиляцією для регулювання коливання температури в межах від +15°С до +25°С та відносної вологості повітря не вище 70%. Під час роботи лінії на холодному копченні температура навколишнього середовища повинна бути не менше ніж на 5 °С нижче за допустиму температуру коптильного середовища за нормативною документацією (за технологічною інструкцією). 2.1. Основні параметри та характеристики, необхідні для вивчення правильної експлуатації лінії, та її складових частин на всіх режимах роботи: 1) Продуктивність технічна по готовому продукту, т/добу, холодного копчення тюлька – 2700 – 3000 кг кілька -2700 – 3000 кг 2700 – 3000 кг 2) Номінальна потужність встановленого електроустаткування, кВт, трохи більше -70,0 зокрема. електроприводів електронагрівачів -27,0 димогенератора -11,0 3) Параметри електричної мережі напруга, 380 струм змінний, частота, Гц 50 число фаз 3 4) Габаритні розміри, мм, не більше довжина 17500 ширина 2500 висота 3594 5) кг не більше 19800 кг 6) Обслуговуючий персонал, особи/зміну при копченні дрібної риби з фасуванням її в ящики 6-8