Применение: консервирование пищевых продуктов с использованием уксуса, томатной пасты, растительного масла
Срок хранения 18 месяцев . Ту 28.7-13321740-001-2003
Упаковка по 50шт , блок 400шт,
Кришки ТМ «Даринка» виготовляються літографованими та лакованими понад 44 роки. Застосовуються для закупорювання стерилізованої та пастеризованої продукції в консервній промисловості, приватними підприємствами , в домашніх умовах.
Кришки 1,82 відповідають стандартним вимогам і є безпечними для життя та здоров’я людей .
Для виготовлення кришок використовується жерсть біла лужена консервна виробництва Словакії, Казахстану. Покращення хімічної властивості виробу здійснюється за рахунок нанесення лакового покриття внутрішньої та зовнішньої сторін харчовими лаками – або сумішшю лаків та емалі.
В якості ущільнювачів використовуються гумові кільця вітчизняного виробництва.
На сировину та допоміжні матеріали є дозволи органів охорони здоров’я України. Кришки ТМ «Даринка» проходять випробування на відповідність показникам безпеки для здоров’я людей, що підтверджується протоколами випробувань, гігієнічним висновком та сертифікатом відповідності.
Продукція підприємства якісна, технологічний процес контролюється на всіх етапах, ціна доступна для споживачів.
Підприємство приймало участь в конкурсі « 100 кращих товарів України» за результатами конкурсу «Вінницький завод пакувальних виробів отримано призове місце.
Вінницький завод пакувальних виробів створений у 1972 році, попередником його був Вінницький деревообробний комбінат який виробляв деряв’яно бочко - тару та меблі.
Завод був повністю перепрофільований на виготовлення металевої пакувальної тари – кришки металеві для консервування.
В 1982 році на підприємстві встановлені автоматичні лінії для виготовлення консервних банок, лінія для виготовлення кронен корків для пивних пляшок, виробництва Італія. В 1993 році завод був приватизований трудовим колективом і перейменований в Товариство з обмеженою відповідальністю « Вінницький завод пакувальних виробів . З 2007 року на підприємстві освоєно випуск рибних консервів .
Не зважаючи на складність сьогодення підприємство знаходить в постійному розвитку. Проводяться роботи по впровадженню в виробництво економних, раціональних та безвідходних технологій. Систематично проводиться контроль якості виготовленої продукції.
Протягом останніх років підприємство працює над збільшенням обсягів виробництва та асортименту консервів з риби.
На «Вінницький завод пакувальних виробів «Вінтар» впроваджена і сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів () стосовно виробництва консервів рибних в асортименті.
Продукція, яка виготовляється підприємством, якісна і користується попитом в Україні так і за її межами.