Машини використовуються для промочування сиропом бісквітних коржів у виробництві тортів. В залежності від потреб виробництва, від продуктивності та розмірів коржів, такі машини можуть бути оснащені конвеєром шириною від 350 мм, можуть бути розраховані на один ряд круглих коржів або на два. Також машини можуть бути оснащені насадкою для промочування сиропом прямокутних коржів.
В стандартну комплектацію включено:
- магістральний фільтр;
- кран для регулювання потоку сиропу (витрати);
- насос подачі сиропу;
- ванна для збору та циркуляції сиропу;
- мотор-редуктор STM/MOTOVARIO Італія.
Принцип роботи
Тортові заготовки/коржі викладаються вручну на конвеєр машини. Ширина конвеєра та розмір насадки для промочування залежить від діаметра круглих коржів або від розміру прямокутних заготовок. Далі процес позиціонування коржа під насадкою та дозування сиропу відбувається автоматично, згідно обраних параметрів на панелі управління. Після закінчення процесу промочування оператор вручну відбирає коржі з конвеєра та передає заготовки на наступні процеси.
Машини виготовлено з нержавіючої сталі AISI 304.
Основні переваги:
- система дозування об'ємного типу з можливістю регулювання потоку сиропу - контроль витрат сиропу;
- ванна для збору та циркуляції сиропу - економія витрат сиропу;
- датчик наявності коржа - дозування сиропу безпосередньо на продукт, а не поза ним;
- розробка та виготовлення обладнання індивідуально під технічне завдання Замовника - обладнання підлаштовується та адаптовується під виробничі процеси підприємства;
- енергоефективність обладнання;
- контроль якості на кожному етапі виробництва;
- технічна та технологічна підтримка обладнання.