Дзига (м'ясорубка) для замороженого м'яса JR-120: призначений для подрібнення замороженого (-3-7С) або свіжого м'яса, овочів, риби, морепродуктів.
Дзига JR-120 використовується в переробному виробництві, підприємствах громадського харчування при виробництві фаршу для котлет, м'ясних кульок, тефтелей, пельменів, шпикачок, ковбас, залежно від вимог рецептури.
Дзига JR-120 може подрібнювати заморожене м'ясо з температурою до -7С, попередньо розрізане на пилі або блокорізці до необхідних розмірів (не більше 50 мм).
Дзига JR-120 надійний, простий в обслуговуванні та експлуатації. На даній моделі встановлені ножі, що самозаточуються, що значно спрощує обслуговування і збільшує термін служби ножового комплекту.
Дзига JR-120 відноситься до класу «Повний унгер»: ножовий комплект складається з шнека, підрізної решітки (мерседес), великої решітки, дрібної решітки (5-7мм), двох чотирипелюсткових двосторонніх ножів, гайка кріплення, розгортка.
Продуктивність, т/год: 1
Потужність, кВт: 7,5 кВт
Діаметр матриці, мм: 120
Напруга, В: 380
Маса нетто, кг: 300