Начинка маковая, термостабильная хорошо переносит - как высокие так и низкие температуры.
Сорт - 1
Сорт - вышка
Сорт - премиум
Ящик картонный с полиетиленовым вкладышей, по 10 кг.
Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.
Суха макова суміш для приготування традиційної макової начинки для всіх видів хлібобулочних і кондитерських виробів.
Спосіб приготування: макову начинку висипати в ємність, залити окропом (на 140 г начинки 150-200 г води), дати настоятися 15 хвилин. Начинка готова для використання.
В ящику 22шт
Суха макова суміш для приготування традиційної макової начинки для всіх видів хлібобулочних і кондитерських виробів.
Спосіб приготування: макову начинку висипати в ємність, залити окропом (на 140 г начинки 100 г води), дати настоятися 15 хвилин. Начинка готова для використання.
Макова начинка суха
- маса нетто: 140 грам,
- швидка в приготуванні,
- можна використовувати для приготування пиріжків, тортів, печива, налисників, кексів, рулетів...
- наповнювач термостабільний.