Сир твердий сичужний «Російський» 50% жиру в
сухій речовині є одним з найпопулярніших видів
твердого сиру. Його смак сирний чітко виражений,
ледь кислуватий, традиційний, що й приваблює
споживача.
Сировиною для виготовлення сиру є
пастеризоване молоко. Саме до молока
коров'ячого в процесі виготовлення додається
молокозсідальний сичужний фермент та закваска
молочнокислих бактерій. В результаті визрівший
сир «Російський» вирізняється жовтим кольором, а
на зрізі бачимо мереживо дрібних та частих вічок.
В кулінарії сир «Російський» користується
підвищеним попитом. Його часто використовують
при приготуванні різноманітних блюд, наприклад
салатів, гарячих других страв, піцци, запіканок.
Цей сир незамінний як закуска, благородна та
вишукана.
На додаток це не самий дорогий серед сирів,
тому його може дозволити собі практично кожен.
Склад: натуральний продукт, виготовлений з коров´ячого пастеризованого
молока з додаванням бактеріальних заквасок, сичужного ферменту, кухонної
солі та хлористого кальцію.
Термін зберігання: при tº від 0ºС до 4ºС та відносній вологості повітря 85-
90% не більше 30 діб після закінчення терміну визрівання.
● Вага голівки: великий круг – 7-8 кг; малий круг – 4-4.5 кг
● Кількість штук у ящику: великий круг – 2 шт; малий круг – 3 шт
● Масова частка жиру в сухій речовині: 50%
● Нормативна документація: ГОСТ 11041-88
● Енергетична цінність 100г: 360ккал
● Харчова цінність 100г: білки – 23г; жири – 29г; вітаміни А – 0,26мг;
В2 – 0,30мг