Соєвий концентрат - текстурований рослинний білок є компонентом, що відмінно доповнює і поєднується з базовими білковими компонентами у виробах з риби і м'яса.
Процес виробництва традиційних соєвих білкових концентратів передбачає дезактивацію антиспоживних факторів, що сприяє збільшенню використання білків. Видалення частини розчинних углеводів TRADCON T сприяє отриманню більш нейтрального смаку та світлішого кольору порівняно з текстурованими продуктами на основі соєвого борошна.
Продукти TRADCON T мають високу харчову та біологічну цінність. Вони характеризуються структурною цілісністю, залишаються недоторканими під час регідратації, варіння, стерилізації та різання. TRADCON T є джерелом білка, тобто незамінних амінокіслот, а також мінералів та вітамінів, необхідних для загального метаболізму. Вони мають високу здатність поглинати та утримувати воду, жири та м'ясні соки, стабілізуюсь систему, перешкоджають виділнню жиру та діють як антиоксиданти.
TRADCON T можна використовувати як у веганьскій, так і у вегетаріанській дієтах, при приготуванні різноманітних видів їжи, TRADCON T дуже придатний як м'ясний аналог.