20%-ий концентрат для приготування бісквітного тіста - чудова основа для широкого асортименту виробів (в т. ч. напівфабрикатів для тортів, тістечок) з ніжною та легкою бісквітною структурою. Потребує додавання цукру, борошна, яєць та води.
Переваги:
відмінні смако-ароматичні властивості готових виробів
економічний ефект (зниження сировинної собівартості виробів)
значний об`єм готових виробів
зручність у використанні
можливість застосування методу "все-в-одному"
поліпшена рівномірна дрібнопориста структура м`якуша
розширення асортименту продукції
спрощення/прискорення ведення технологічного процесу
стабільно висока якість продукції
тесто не потребує негайного випікання (не змінює структурно-механічні властивості)
Дозування: 20% до маси борошна