Суміш використовується для приготування помадки кольору молочного шоколаду з легким шоколадним смаком і ароматом. Застосовується для глазурування і декорування поверхні кондитерських і хлібобулочних виробів: пасок, кексів типу "Роова баба", булочних виробів, різноманітних пончиків тощо
Переваги
відмінні смако-ароматичні властивості готових виробів
зручність у використанні
розширення асортименту продукції
спрощення/прискорення ведення технологічного процесу
стабільно висока якість продукції
тривала свіжість готового продукту без тріщин і деформації
Приготування:
Варіант № 1 (як оздоблювальний напівфабрикат):
1000 г сухої суміші
200-250 мл води (температура 65-85C)
Варіант № 2 (як напівфабрикат для декору):
1000 г сухої суміші
100-125 мл води (температура 65-85С)