ПРИЗНАЧЕННЯ:
- для виробництва оригінальних борошняних виробів зі смаком та ароматом гірчиці
- для виробництва багетів, рогаликів, булок для бургерів, булок для хот-догів, бубликів
- для виробництва хлібобулочних виробів лінії «здорового харчування»
- для виробництва булочних виробів лінії «хлібний кошик»
- для виробництва хлібобулочних виробів лінії «спортивного харчування»
- для виробництва печива пісочного, здобного та цукрового
ПЕРЕВАГИ:
- привабливі на вигляд вироби привертають увагу клієнтів
- надає виробам особливий гірчичний смак та аромат
- підвищує біологічну та харчову цінність хлібобулочних виробів
- збагачує хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби харчовими волокнами, білками, вуглеводами, вітамінами, мікро- і макроелементами
ДОЗУВАННЯ:
- 10 - 15 % до 90 – 95 кг борошна