Основним предметом діяльності ФГ«АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ» є переробка та консервування фруктів і овочів, а саме сушіння та виготовлення фруктових і овочевих чіпсів, сухих порошків для подальшого їх використання у харчовій, кондитерській, фармацевтичній та парфумерній промисловості.
Іноваційність і натуральність це наш пріоритет. Виготовляємо широкий асортимент по-справжньому смачних і корисних ласощів, які допоможуть істотно урізноманітнити як звичайне так і дієтичне харчування.
Спеціальна технологія виробництва зберігає всі корисні речовини вирощених фруктів, з яких зроблені чіпси.
Фруктово-овочеві чіпси – новий натуральний десертний продукт з хорошими дієтичними та смаковими властивостями. Немає паралелі з картопляними чіпсами, отриманими шляхом обсмаження в олії. Це виключає в їхньому складі наявність холестерину, канцерогенів тощо.
На відміну від цукерок і карамелі, фруктові чіпси не містять цукру, барвників та інших консервантів, які негативно позначаються на здоров’ї людей. Технологія виготовлення дозволяє їх зробити такими ж хрусткими, як і оригінальний прототип усіми улюблених картопляних чіпсів.