UKR
Вибрати розділ
Київ

 Антисептичний засіб Неоприм / Baltiachemi

 Антисептичний засіб Неоприм / Baltiachemi
1 / 2
 Антисептичний засіб Неоприм / Baltiachemi - фото 1  Антисептичний засіб Неоприм / Baltiachemi - фото 2
Оновлено: 9 січня 2021, 03:17 ID: 10119525
220 грн/штука
на Флагма з 26 березня 2020
Рулька Ярослав
менеджер

Опис

Властивості:

 Неопрен має високу дезінфікуючу дію, антіперспірантних властивостями, зменшує потовиділення під рукавичками; сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри (саден, порізів, подряпин); зменшує потребу у використанні коштів для догляду за шкірою; добре сприймається шкірою. pH 7,0 ± 1,0 при 20 оС. Після застосування засобу не обмежується контакт з продуктами харчування.

Швидка дезінфекція поверхонь (30 сек). При дезінфекції поверхонь не залишає плям і нальоту, не пошкоджує об'єкти, виготовлені з матеріалів, стійких до дії спиртів. Після закінчення обробки не потрібно змивання водою.

Склад:

 Антисептичний засіб неопрен Синергічно композиція етилового та ізопропілового спиртів в рівній пропорції (сумарно не менше 60%), а також компонент для догляду за шкірою рук. Засіб не містить барвників і ароматизаторів, плівкоутворювальних компонентів, похідних фенолу і формальдегіду (зокрема, триклозану, 2-феноксіетанолу), а також інших компонентів, що перешкоджають після застосування засобу контакту з харчовими продуктами або володіють дратівливою дією на шкіру рук і мають нормативні обмеження по змісту в препаратах для шкіри рук.

Антимікробна активність:

 Кошти Baltiachemi Neoprime Засіб високоефективно проти транзиторної мікрофлори, має бактерицидну проти грам + і грам- бактерій збудників кишкових і крапельних інфекцій (в т. ч. проти Escherichia coli, Staphylococcus aureus, в т. ч. мультирезистентного стафілокока (MRSA), синьогнійної палички (Pseudomonas aeruginosa) , Enterococcus hirae, Enterococcus faecalis, Listeria monоcytogenes, Enterobacter cloacae, бактерій родів Klebsiella spp, Proteus spp, Streptococcus spp, Salmonella spp,) і фунгіцидною

(проти дріжджоподібних грибів роду Кандида, патогенних грибів роду трихофітон і цвілевих грибів Aspergillus niger) дією; істотно знижує чисельність резидентної мікрофлори шкіри. Визначення режимів віруліцидної дії засобу на даний час не проводилося.

Властивості:

 Антисептик для обробки рук хірургів має пролонговану антимікробну дію - 3 години під рукавичками. Neosteril не викликає алергічних реакцій, не чинить шкірно-резорбтивної, сенсибілізуючої дії і інших побічних ефектів; не пошкоджує об'єкти, виготовлені з нержавіючих і конструкційних сталей, алюмінію і його сплавів, пластмас, гуми, скла та інших матеріалів.

Транспорт:

 Ж / д, авто, водний, для перевезення харчових продуктів і сировини

Сфера обслуговування:

Готелі, санаторії, кінотеатри, ресторани, кафе, гіпермаркети, магазини, банки, лазні, сауни, басейни, клінінг.

Ветеринарія, агропромисловий комплекс (молоко-товарні ферми, птахофабрики і т. п)

Харчова промисловість, медицина, індустрія краси, СПА, фітнес, дитячі дошкільні та навчальні заклади

Об'єкти обробки:

 Для гігієнічної обробки рук персоналу і клієнтів, касирів та інших осіб, які працюють з грошима; працівників підприємств поштового зв'язку; швидка дезінфекція невеликих за площею, а також важкодоступних для обробки поверхонь в приміщеннях, меблів, апаратури; антисептична обробка стоп з метою профілактики грибкових захворювань, а також їх рецидивів; дезінфекція взуття при грибкових захворюваннях.

 

 

Характеристики
Производитель   Baltiachemi
Страна производитель Эстония
Информация для заказа

Подробнее:

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Характеристики

Виробник
Baltiachemi

Схожі оголошення

2
 Антисептичний засіб Неостирил М / Baltiachemi
Ціна
195 грн/шт
Неостирил м / вaltiachemi Склад: Неостеріл м містить неіоногенні і амфотерні поверхнево-активні речовини, полігексанід, зволожуючі компоненти, отдушку і барвник. Антимікробна активність неостеріл м Засіб має бактерицидну (в т. ч. проти E. coli, S. aureus і P. aeruginosa), фунгіцидною (проти...
+17 оголошень
9 лис 2020
4
 Антисептичний засіб Новохлор-Екстра концентрат 1л.
 Антисептичний засіб Новохлор-Екстра концентрат 1л. - фото 1
 Антисептичний засіб Новохлор-Екстра концентрат 1л. - фото 2
 Антисептичний засіб Новохлор-Екстра концентрат 1л. - фото 3
Ціна
144 грн/л
Новохлор-Екстра 1л   Рідке універсальне концентрований  лужний  дезінфекційний засіб на основі гіпохлориту натрію і комплексу допоміжних функціональних компонентів з широкою сферою застосування (дезінфекція, передстерилізаційне очищення, стерилізація, відбілювання) ефективна дезінфекція...
+17 оголошень
9 лис 2020
Ефективний антисептичний засіб для швидкої дезинфекції рук ТМ "Safety" на основі етилов
Ціна
25 грн/шт  
опт 23 грн/шт
Високоякісний антисептичний засіб для швидкої дезинфекції рук ТМ "Safety" на основі етилового спирту з доглядаючим комплексом, об'єм 100 мл.
+2 оголошення
27 кві 2022
Показати ще
Працює на Флагма з 26 березня 2020
Рулька Ярослав
менеджер
Зв'яжіться з компанією
Рулька Ярослав
менеджер
За телефонами
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
Комфорт Таун, ПП Рулька Ярослав, менеджер
 Антисептичний засіб Неоприм / Baltiachemi
220 грн/штука ID: 10119525
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.