UKR
Вибрати розділ
Дніпро

Дискова борона БГР-4,2 «Солоха»

Дискова борона БГР-4,2 «Солоха»
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» - фото 1
Оновлено: 18 березня 2024, 09:13 ID: 2886038
Ціна за запитом
на Флагма з 19 квітня 2012
Приходько Віктор Григорович
директор

Опис

Борона глибокого рихлення БГР-4,2 «Солоха»

Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» призначена для обробітку ущільнених ґрунтів різноманітного механічного складу з подрібненням і заробкою в ґрунт пожнивних решток які залишились на швидше поверхні поля, а також для підготовки ґрунту під посів озимих культур, після збирання пропашних, без глибокого основного обробітку ґрунту. Борона може використовуватись в усіх грунтово кліматичних зонах України.
Дискова борона складається із двох батарей на передній встановлено диски «ромашка», на задній – суцільні диски, це дає змогу бороні працювати на задану глибину і з високим ступенем якості, незважаючи на твердість ґрунту та пожнивні залишки на поверхні поля. Досягається це в першу чергу за рахунок великого навантаження на диск (в БГР-4,2 «Солоха» воно становить 130 кг/на диск), та комбінації дисків (диски «ромашка» найкраще справляються із підрізанням пласта ґрунту, та подрібненням пожнивних залишків, «суцільні» диски краще перемішують ґрунт та подрібнюють його ), завдяки цьому «Солоха» добре справляється із великими пожнивними залишками.
Для підвищення надійності та прискорення ремонту обидві дискові батареї борони поділені на три секції, кожна з яких спирається на дві опори з підшипниковими вузлами, таким чином при ширині захвату 4,2 м батарея дисків спирається на шість підшипникових вузлів із самоцентрованими сферичними роликовими підшипниками, які мають декілька ступенів захисту від попадання в них пилу і бруду.
Секції дискових батарей зібрані на валах квадратного перерізу, що унеможливлює прокручування дисків, котушок між дисками та прижимних шайб.
На бороні встановлено диски діаметром 710 мм, це дає змогу мінімум на 30% збільшити їх ресурс порівнюючи з дисками Ø 650 мм, що встановлюються на інших боронах.
Але найголовнішою перевагою даної дискової борони є стабільна глибина обробітку. В дискових борін які випускались раніше глибина обробітку виставлялася кутом атаки батарей, але при зміні вологості ґрунту і кількості рослинних залишків на поверхні поля дискову борону виглибляло, або навпаки заглибляло чим порушувало головну агротехнічну вимогу – глибину обробітку. В дискової борони БГР-4,2 «Солоха» глибина обробітку виставляється також кутом атаки батарей, але додатково обмежується на колісній підвісці, таким чином навіть при максимальному куті атаки батарей глибше ніж встановлено на колісній підвісці борона не заглибиться, а суха земля чи велика кількість рослинних залишків не виглиблять борону через її значну масу - 130 кг/диск (для прикладу в БДТ – 7 цей показник становить 55 кг/диск).
За замовленням борона може комплектуватись прикочуючим котком,
Тип борони Напівпричіпна
Агрегатується: трактори класу 30-50кН
Робоча швидкість, км/год 6-10
Продуктивність за 1 год, га: 2,5-4,2
Ширина захвата, м 4,2
Глибина обробітку, см 10-22
Орієнтовна витрата пального, л/га 9,3 - 11,5
Окупність за рахунок економіїї ПММ, га 1 324
Габаритні розміри в рабочому положенні, мм:
- довжина 8 080
- ширина 4 230
- висота 1 160
Габаритні розміри в транспортному положенні, мм:
- довжина 8 350
- ширина 4 230
- висота 1 640
Дорожній просвіт, мм 380
Маса борони, кг 4 250

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Схожі оголошення

4
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха»
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» - фото 1
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» - фото 2
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» - фото 3
Ціна
Ціна за запитом
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха» призначена для обробітку ущільнених ґрунтів різноманітного механічного складу з подрібненням і заробкою в ґрунт пожнивних решток які залишились на швидше поверхні поля, а також для підготовки ґрунту під посів озимих культур, після збирання пропашних, без глибокого...
+762 оголошення
18 бер
Дисковая борона БГР-6,7 и БГР-4,2 «Солоха»
Ціна
52 грн
Дисковая борона БГР-6,7 и БГР-4,2 «Солоха» предназначена для возделывания почв многообразного механического состава с измельчением и заделкой в почву пожнивных остатков которые остались на поверхности поля, а также для подготовки почвы под сев озимых культур, после уборки пропашних, без...
+184 оголошення
11 бер
2
Борона дисковая БГР-4.2 и БГР-6.7 Солоха. Компенсация 25-40%
Ціна
Ціна за запитом
Борона дисковая БГР-4.2 и БГР-6.7 Солоха. Государственная компенсация 25-40% . Полный пакет документов, гарантия. Доставка бесплатная . Оплата по факту поставки на предприятие. Есть в наличии. Борона дисковая БГР Солоха предназначена для возделывания почв многообразного механического состава с...
+762 оголошення
18 бер
Показати ще
Працює на Флагма з 19 квітня 2012
Приходько Віктор Григорович
директор
Зв'яжіться з компанією
Приходько Віктор Григорович
директор
За телефонами
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
Пальміра Дніпро, ТОВ Приходько Віктор Григорович, директор
Дискова борона БГР-4,2 «Солоха»
Ціна за запитом ID: 2886038
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.