Яблучний пектин - є одним з найбільш універсальних стабілізаторів.
Пектин - очищений високометоксілірованний пектин, який желюєтья з середньо-швидкою швидкістю, отриманий шляхом екстракції яблучних вичавок і стандартизований цукром (сахарозою).
Використовується для виготовлення: варення, мармелад, джеми, зефір із середнім вмістом цукру в загальній масі не менше 60%
Потенційні можливості:
Прекрасні желирующие якості
Легка еластична структура
Низька температура садки
Застосуємо для швидкого формоутворення
Вказівки щодо застосування:
Ми рекомендуємо розчиняти Пектин в воді перед додаванням в основні фруктові суміші.
Специфікація:
Желююча сила: 150±5
Температура желювання: 65~75°С
Ступінь етерифікації: 65~68%
Час желювання 8~15 хв
Країна виробник: Україна