ukr

Політика конфіденційності

1. Сфера застосування

1.1. Персональні дані фізичних осіб-користувачів сервісу Flagma.ua обробляються ФОП Рильським О. О., зареєстрованим відповідно до законодавства України, з місцезнаходженням за адресою Україна, 03189, м. Київ, вул. Ломоносова, 60/5, кв. 126 (далі - Адміністрація). Адміністрація є власником та розпорядником Бази персональних даних Користувачів Flagma.ua.

1.2. Ця Політика конфіденційності (далі – Політика) описує встановлений Адміністрацією порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою сайту Flagma.ua (далі – Сайт).

Адміністрація обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних.

Ця Політика розроблена відповідно до норм вищевказаного законодавства.

1.3. Використовуючи Сайт Flagma.ua, Користувач автоматично дає згоду Адміністрації на обробку своїх персональних даних (в тому числі, але не виключно):

  • ім'я користувача;
  • регіон проживання;
  • адресу електронної пошти;
  • контактний телефон;
  • ip-адреси;
  • повідомлення, листи, заяви, передані користувачеві іншими користувачами і навпаки;
  • інша контактна інформація, зазначена Користувачем у ході користування Сайтом.

Користувач дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, в тому числі на передачу персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, у відповідності з цією Політикою і з Угодою користувача Flagma.ua.

1.4. Користувач усвідомлює, що при переході за посиланнями, які розміщені на Сайті, Користувач може бути перенаправлений на інший сайт. У цьому випадку інформація про Користувачів збирається поза прямого контролю Адміністрації.

У такому випадку питання конфіденційності персональних даних будуть регулюватися цими сайтами.

2. Інформація, яку збирає, одержує і розміщує адміністрація

2.1. Інформація про обліковий запис.

При створенні Користувачем облікового запису на Сайті, Адміністрація може запросити дійсну адресу електронної пошти та пароль.

Обліковий запис включає в себе інформацію про географічне розташування, ПІБ, номер телефону та супутню інформацію, в тому числі фотографії, які Користувач може завантажувати в свій обліковий запис.

2.2. Оголошення Користувачів.

2.3. Звернення Користувачів.

При зверненні Користувачів Адміністрація може - в рамках операцій Сайту - збирати інформацію, необхідну для відповіді на звернення, у тому числі і особисту інформацію.

Адміністрація може також зв'язатися з Користувачем, використовуючи контактну інформацію надану Користувачем для цієї мети.

2.4. Інформація, отримана в результаті опитувань.

Адміністрація може збирати і зберігати інформацію, яка отримана в результаті опитувань, які можуть проводитися як безпосередньо Адміністрацією, так і залученими третіми особами.

2.5. Інформація, доступна з профілів користувача в багатокористувацьких Інтернет-платформах (соціальних мережах).

Реєструючись на Сайті, або здійснюючи вхід на сайт за допомогою служб аутентифікації соціальних мереж, Користувач надає Адміністрації згоду на збір і обробку інформації, доступної з відповідних профілів в соціальних мережах, а також на публікацію у відповідних соціальних мережах відомостей про дії Користувача на Сайті.

3. IP-адреси, кукіси (cookies) і мобільні ідентифікатори

3.1. В рамках діяльності свого сайту, Адміністрація може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як Кукіси (куки, cookies), пікселі (pixels), і локального сховища (у Вашому браузері).

3.2. КУКІСИ (COOKIES) - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і який зберігається на комп'ютері або мобільному пристрої користувача.

3.3. Пікселі (pixels) – невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу виміряти оглядовість веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукис (cookies).

3.4. Кожного разу при спробі відкрити сторінку відповідного сайту браузер пересилає цей фрагмент даних веб-серверу у складі HTTP-запиту. Застосовується для збереження даних на стороні користувача. Використовується для: аутентифікації користувача; зберігання персональних переваг і налаштувань користувача; відстеження стану сеансу доступу користувача; ведення статистики про користувачів.

3.5. Адміністрація може дозволяти третім особам збирати інформацію на веб-сторінці Сайту. Дані, які вони збирають підлягають охороні згідно з чинними політиками конфіденційності цих третіх осіб.

4. Використання персональних даних та обмін інформацією

4.1. Адміністрація може використовувати інформацію, розміщену Користувачами на Сайті для:

  • створення, управління і блокування облікових записів Користувачів;
  • вирішення питань технічного характеру за запитом Користувачів;
  • аналізу активності і даних Користувачів;
  • просування Сайту.

4.2. Термін зберігання інформації, зазначеної у п. 4.1. визначається Адміністрацією.

4.3. Адміністрація має право надавати інформацію третім особам, як афілійованим з Адміністрацією, так і стороннім.

4.4. Особиста інформація Користувачів надається афілійованим третім особам. Неафілійованим третім особам особиста інформація надається з дозволу Користувача.

4.5. Адміністрація залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією, в т. ч. персональними даними з державними/правоохоронними органами в наступних цілях:

  • боротьби з шахрайством та зловживаннями на Сайті;
  • розслідування передбачуваних порушень законодавства і Угоди користувача.

5. Контроль користувачем своїх персональних даних

Користувач має право вносити при створенні облікового запису свої персональні дані, змінювати їх, а також видаляти. Користувач несе відповідальність за достовірність своїх персональних даних, зазначених на Сайті. Якщо обліковий запис користувача створюється через соціальні мережі, Адміністрація отримує доступ до таких даних.

6. Внесення змін в цю політику

6.1. Адміністрація має право змінювати текст цієї Угоди в односторонньому порядку. Нова редакція Політики набуває чинності з моменту її розміщення на сайті.

6.2. Використання Сайту автоматично означає згоду з новою редакцією Політики. Якщо Користувач не згоден з Політикою повністю або частково, Користувач зобов'язаний покинути сайт.

Вибрати розділ
×
Вхід в особистий кабінет
Українська версія сайту
Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем, або оберіть її зараз.
Русский Українська English
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.