Виробництво якісного ресторанного деревного вугілля (чистий граб – ресторанна фракція 40-200 мм., тверді породи деревини – стандарт фракція 20-180 мм.), з високими фізико-хімічними показниками, на печах останнього покоління УП «Евро-4m».
• Продукція і деревина відповідає європейським сертифікатам, стандартам (Din, Din+), ДСТУ EN 1860-2:2015 і міжнародним стандартам: EN 1860-2:2005, IDT (сертифікат в наявності).
• Високий вміст вуглецю – в середньому 96%, зольність – 2.1%, волога - 2.2%, в деревному вугіллі забеспечується дуже швидке розгорання і максимально довгий час горіння, відсутність диму і запахів, хімічних домішків і відходів горіння, при горінні (використанні) "не стріляє" та не утворює полумя, виробляє сильний жар (тепловіддачу), аналогів не має.
• Застосування в ресторанному бізнесі (мангалах, хосперах, тандирах), в побутових мангалах, в металлургійній та хімічній (фармацевтичній) промисловості.
Деревне вугілля виробляється методом низькотемпературного піролізу з дотриманням всіх вимог технології виробництва на печах УП «Евро-4m», завдяки чому всі шкідливі відходи (смоли, ліпіди, дьоготь повністю усуваються з деревного вугілля) на відміну від т. зв."бочок" та "іншого обладнання".
Фасовка продукції - мішки від 4 – 15 кг., можливо в мішки замовника (під замовлення).
Деревина для виготовлення продукції – чистий граб або тверді породи деревини MIX (під замовлення).
Экспорт на умовах: FCA (EXW), замитнюємо, надаємо повний пакет документів. Ціна по договору і від замовлення.