Ізабелла рожева великоплідна Гібридна форма винограду універсального спрямування невідомої селекції. Термін дозрівання середній, починає дозрівати наприкінці серпня – на початку вересня, але врожай на кущах може зберігатися до перших заморозків, при цьому смакові якості винограду тільки покращуються. Квітка двостатева. Ягоди овальні, темно-рожеві з фіолетовим відтінком, матові, середньою масою 5,2-6,0 г, розміром 23,5 х 19,5 мм, м'якоть слизова, шкірка товста. Смак гармонійний, у смаку відчувається легкий полунично-суничний аромат. Цукровість 16,0-18,0 г/100 см3, кислотність 6-8 г/дм3. Дегустаційна оцінка свіжого винограду 7,3 балів. Плодоносних пагонів 80-90%. Коефіцієнт плодоношення 2,0-2,5. Кущі дуже сильнорослі. Дозрівання пагонів більше 80%. Морозостійкість мінус 26°С. Філоксеростійкий. Стійкість до мілдью – 1,5-2,0 бала, оідіуму 2,5 бала, високостійка до сірої гнилі. Транспортабельність хороша. Виноград придатний як для приготування вина, так і для вживання у свіжому вигляді.