Новий склад зберігання Шафа шокової заморозки працює в 2-х режимах: Швидке охолодження (від +90 ° С до +3 ° С). Цей режим використовується для швидкого охолодження готових страв до +3 ° С за короткий проміжок часу. За такої інтенсивності охолодження страви зберігають всі свої смакові якості і можуть зберігатися значно довше, ніж при звичайному охолодженні. Швидке заморожування (від +90 ° С до -18 ° С). У камеру шафи за допомогою потужних вентиляторів подається охолоджене до -40°С повітря і температура всередині продукту швидко знижується до -18°С. Завдяки такому інтенсивному заморожуванню продукт замерзає дрібними кристалами льоду, внаслідок чого: внутрішні волокна тканин продукту не пошкоджуються; початкова структура продукту змінюється; у ньому зберігаються всі корисні мікроелементи; значно збільшується термін зберігання. Характеристики Шафа шокового заморожування Apach SH05 Навколишня температура, ° C +43 Габарити камери (ШхГхВ), см 60х40х42 Кількість рівнів, шт 5 Продуктивність при заморожуванні до -18 ° С, кг 15 Продуктивність при охолодженні до +3 ° С, кг (ШхГ), см 60х40 або GN 1/1 Відстань між напрямними, см 7 Матеріал виготовлення корпусу нерж. сталь Загальна потужність, кВт 1,4 Напруга в мережі, В 220 Марка фреону R507 Вид контролера електронний Габарити без пакування (ШхГхВ), см 75х74х85 Вага без пакування, кг 71 Країна – виробник Італія